Студентскa бригада Търсене
office@traveller.bg | тел. 02 444 0102 | моб. 0877 881 676
Студентски бригади

ЗАЩО ДА УЧАСТВАМ В ПРОГРАМА "WORK UK"?

work-uk WORK UK Програмата е подходяща за всички млади хора между 18 и 30г. които имат желание да работят в сферата на туризма - в хотели или ресторанти в английски курорти, без значение от предишен опит. Програмата е за всички в тази възрастова група, които знаят английски на разговорно ниво, независимо дали са студенти или не.
  Изисквания за участие:
 • Да сте между 18-30 години
 • Минимално изискуемо ниво на владеене на английски език: Средно ниво – Intermediate
Преминаване на онлайн обучение в рамките на 2 седмици, което запознава с практическите и теоретични особености на програматая както и самата работа в сферата и английската култура на работодатели и клиенти.

Запиши се сега!

ЗАЩО СИ ЗАСЛУЖАВА?

 costs-benefits

 • Сертификат/Официална препоръка на английски език, която се изготвя след участието в програмата с подробно описание за работодателя и вида на стажа, както и позицията и задълженията ви. Той е изключително предимство за търсене работа след приключване на програмата, както в чужбина, така и в международни компании в България
 • Онлайн обучение и интернет достъп до всички необходими материали за работа в сферата на туризма и "hospitality" индустрията. Това става чрез личен акаунт, в който се съдържат всички материали и наръчник със специфични фрази и термини за работата ви и живота в Обединеното кралство;
 • Съдействие за по-лесно интегриране на новото място. Чрез онлайн обучението, Ние ще те подготвим за реалността в кралството  и ще ти обясним как да си отвориш банкова сметка, как да си намериш квартира, какви документи ти трябват за пътуването и други формалности – всичко звучи като лесна работа, нали? Ние ще я свършим за теб.
 • Гарантирана оферта за работа на пълен работен ден в английски хотел или ресторант, освен ако не организираш друго сам/а;
 • Освен първия, получаваш и втори сертификат за професионален опит, който потвърждава участието в програмата в конкретен хотел/ресторант;
 • Подкрепа от началото до края на престоя ти в Англия.
   

РАЗНОВИДНОСТИ НА ПРОГРАМАТА WORK UK

  Job Offers UK
 1.  WORK UK Standard
Правила за участие: Може да се вземе участие в програмата веднага след записването ви в нея! -          Таксата за програмата трябва да се плати на 2 части – първата преди подписване на договора и втората преди започване на онлайн обучението. -          Гаранция за ефективност на програмата - – ако участникът не получи оферта за работа (след приключване на курса на обучение) по независещи от него причини, това би означавало, че програмата е неефективна и ще бъдат възстановени направените разходи. -          Има възможност за осигуряване на позиции за двойка или приятели в един хотел/ресторант.  
 1. WORK UK You decide!
Правила за участие: Може да се вземе участие в програмата веднага след записването ви в нея! -          Таксата за програмата трябва да се заплаща след като програмата е активна, т.е. след получаване на първото писмо с предложение за работа (ако участникът е попълнил Искане за работна оферта и Формуляр за кандидатстване). В случай, че участникът не е удовлетворен от условията по първата оферта той може да я откаже и тогава се изпраща второ предложение. -          Гаранция за ефективност на програмата.  
 1. WORK UK Summer Programme
Програмата е само за летния период! Правила за участие: -          Таксата за програмата трябва да се плати на 2 части – първата преди подписване на договора и втората преди започване на онлайн обучението. -          Гаранция за ефективност на програмата – ако участникът не получи оферта за работа (след приключване на курса на обучение) по независещи от него причини, това би означавало, че програмата е неефективна и ще бъдат възстановени направените разходи. -          Има възможност за осигуряване на позиции за двойка или приятели в един хотел/ресторант.  
 1. WORK UK decide,  Summer Programme
Правила за участие: Програмата е само за летния период! -          Таксата за програмата трябва да се заплаща след като програмата е активна, т.е. след получаване на първото писмо с предложение за работа (ако участникът е попълнил Искане за работна оферта и Формуляр за кандидатстване). В случай, че участникът не е удовлетворен от условията по първата оферта той може да я откаже и ТЕЕ изпраща второ предложение. -          Гаранция за ефективност на програмата.    

ОНЛАЙН КУРС НА ОБУЧЕНИЕ

future-of-online-education

Курсът е структуриран в рамките на 2 седмици и обхваща основни въпроси, свързани с настаняване, транспорт, здравеопазване, такси и данъци и други важни въпроси относно живота в Англия. Освен всичко това са на разположение специализиран наръчник с подробни описания на позициите и задълженията, както и на различни правила и упътвания за работата и клутурата в англия като цяло.  

РАБОТНА ОФЕРТА

Работната оферта може да се отнася към една от следните категории: Bar/Restaurant/Kitchen; Front of House; Housekeeping. Мениджърския екип на отдела решава какви ще бъдат задълженията на работниците и работното време възоснова на качествата на кандидата и моментните нужди на хотела. На територията на цялата страна има хотели, които предлагат възможност за работа след провеждане на онлайн  курса. Обикновено това са хотели с 3 звезди, които се намират в близост до курортен комплекс  и разполагат с около 40 стаи за гости, ресторант и конферентен център. Важно е да се отбележи, че често хотелите се намират в малки населени места.

НАСТАНЯВАНЕ И ИЗХРАНВАНЕ 

Работните оферти се отнасят за хотели, които осигуряват настаняване. Най-често участниците живеят в общежития, а някои хотели осигуряват стаи или квартири в близост до самия хотел (на пешеходно разстояние от спирки, училища и други). Освен това много от хотелите предлагат и изхранване по време на работното ден. Заплащането за настаняване може да варира между 0 и 80 лири седмично (обикновено между 35-45 лири на седмица).

ЗАПЛАЩАНЕ

За извършване на своите задължения, участниците получават възнаграждение, което не е по-малко от определеното със закон минимало възнаграждение за определен период. Това означава, че ще ви бъде заплащано минимум по: £7.20 британски лири на час (ако имате навършени 25 години) £6.95 британски лири на час (ако имате навършени 21 години) и £5.55 британски лири, ако сте под 21 години. Допълнително възнаграждение  може да получите за положен извънреден труд или т. нар. overtime и според личните резултати има опция за бакшиши. Участието в програмата “Работа в UK” позволява да си намерите допълнителна работа, дори на непълен работен ден. Имате възможност и за възстановяване на данъци, ако това е възможно. За подробности може да се обърнете към Traveller.bg 

ПЪТУВАНЕ

 

brexit1

Най-често участниците в програмата избират да пътуват със самолет до Лондон, като еднопосочните билети започват от 50 британски лири. В Англия има много ефективно  изградена инфраструктура, която включва автобусни линии за директен превоз до хотели и други места. Цената за тях варира между 10-50 британски лири. След получаване на потвърждение за работната оферта, ще получите детайли за пътуването, необходими за вашето спокойствие. Важно: Ако сами организирате работната си оферта е необходимо да се свържете с нас предварително за детайлите, за да можем да организираме вашето пътуване.

Обади ни се!

Translate »