Студентскa бригада Търсене
office@traveller.bg | тел. 02 444 0102 | моб. 0877 881 676
Студентски бригади

Какво получаваш, когато избереш Traveller.bg да организира твоята бригада в Америка ?

Програмата е за Студенти Редовно обучение между 18 и 26 години. Ние осигуряваме пълен пакет услуги по Work and Travel USA програмата - избиране на най-подходящата работна оферта, подготвяне на всички необходими документи и разрешителни, подготовка за интервюто за виза, организирането на пътуването и закупуване на самолетни билети за теб и твоите приятели, а след връщането тук в България ти помагаме за връщането на данъците удържани през лятото.

ЗА РОДИТЕЛИ

Програмата е собственост на Американското правителство. Ние изцяло спазваме изискванията и регламента за нея съобразно с департамента на САЩ и Американското посолство. Възможно е програмата да се финансира със специален банков продукт под формата на студентски заем и да се възстанови след като се върне участника от САЩ. Повече за програмата може да прочетете и в сайта на Американското посолството директно от тук: https://bg.usembassy.gov/bg/visas-bg/nonimmigrant-visas-bg/nonimmigrant-visassummer-work-travel-program-2-bg/
nai-niski ceni

Гарантирано Най-ниски Цени

Ние можем да гарантираме най-ниски цени за Work and Travel програмата ти, тъй като сме свели посредниците при получаване на работни оферти до минимум, което се отразява на крайната цена. Можем също да ти съдействаме при финансирането
24h telefonna vryzka

24h връзка с нас докато си в САЩ

Ние сме единствената агенция, която изпраща мениджър от България в САЩ, на когото може да разчиташ по време на престоя си. Също така осигуряваме 24 часа връзка с нашите партньори в Америка, които поддържат постоянна връзка с работодателите.
podbrani rabotni oferti

Подбрани Оферти за Работа

С годините сме намерили най-добрите работодатели. Разполагаме с оферти, които може да получиш веднага след интервю с нас, без интервю с работодател. Нашите оферти са с гарантиран Overtime, за да си сигурен, че ще вършен инвестицията по заминаването ти.
osigurena kvartira

Оферти с Осигурена Квартира

Знаем колко e трудно, а понякога невъзможно намирането на самостоятелна квартира. По-голямата част от нашите работни оферти са с осигурена квартира. а ние можем да ти осигурим възможността да живееш и с твоите приятели.

Започни едно незабравимо изживяване с една малка крачка!

Нашите клиенти се връщат отново при нас заради личното отношение, което имаме и заради старанието нашите участници да извлекат максимално от лятото си в САЩ. Всички наши консултанти са били на Студентска бригада чрез Work and Travel програмата и ще ти дадат информация от първа ръка и могат да отговорят на всичките ти въпроси.

Очакваме те в нашите офиси! За тези, които са от градове, в които нямаме офис свържете се с нас по телефон, имейл или Skype, за да ви разкажем повече подробности и да започнем подготовката на документи дистанционно.

Запиши се сега!

Translate »