Студентскa бригада Търсене
office@traveller.bg | тел. 02 444 0102 | моб. 0877 881 676
Студентски бригади

Защо да изберете Traveller.bg да организира вашата Work & Travel USA

Студентски бригади с Traveller.bg вие избирате не просто хора, които ще ви помогнат да заминете на студентска бригада в САЩl. От нас ще получите комплексна помощ и подготовка. Нашата мисия е да помогнем на всеки, който иска да опита да работи в чужбина в студентските програми и летни студентски бригади.
Ние ще ви предадем опита си, който наброява 10 години в областта на студентските бригади в САЩ . Ще ви подготвим за действителността, която ви очаква отвъд океана. Работа в чужбина е голямо предизвикателство с невероятен ефект.
Ще ви помогнем да изберете най-подходящата за вас работна позиция в Америка и ще ви разкажем за всички подробности за нея. Ще ви дадем полезни съвети и ще отговорим на всички въпроси относно намиране на втора работа, банкова сметка и т.н.
За много работни позиции организираме курсове и обучение тук в България. Като например курсове за спасители към Американският червен Кръст, необходим за работните позиции спасител, мениджър, супервайзър на басейни и плувни комплекси
Подготовката по английски език е съществена преди заминаването ви за САЩ - за тези, които не се чувстват уверени ще направим тест, за да установим нивото и какъв курс по английски език можем да предложим. Тези услуги ще получите на възможно най-добра цена.
Нашите американски партньори(спонсорски организации) поддържат постоянна връзка с работодателите и координират работата между работодатели и студенти. Те следят както работодателите да изпълняват стриктно договорите си към студентите, така и студентите да изпълняват съвестно задълженията си към своя работодател.
Ще ви осигурим 24 часова телефонна връзка с нашите Американски партньори.
Traveller.bg е единствената Българска агенция за Work and Travel USA, която изпраща наш мениджър в САЩ, на когото може да разчитате през цялото лято. Ще имате достъп до негов телефон и е-мейл на място в Америка при необходимост да се свържете с някой на български език.
Translate »