Студентскa бригада Търсене
office@traveller.bg | тел. 02 444 0102 | моб. 0877 881 676
Студентски бригади

Ще имам ли Здравна застраховка за престоят си в САЩ?

Здравната застраховка на студентите, участващи в програмата Work And Travel USA е задължителна и покрива работния период. Тя е включена в цената на студентската бригада. Застраховката покрива болничния престой за внезапно възникнали болести или злополуки и медикаменти в размер на 100 000 американски долара. За по-подробна информация може да прочетете в полицата, след получаването и от спонсорската организация от САЩ.

Какво е Sevis?

Student Exchange Visitor Information System - SEVIS системата е база данни, чрез която институциите в САЩ, ще получат и разполагат с актуална информация за пребиваващите студенти. Таксата, която се изисква от американската институция е 35$

Има ли осигурена квартира?

Търсенето на квартира самостоятелно, особено за студентите, които участват в програмата за първи път може да се превърне в доста неприятно преживяване. Спокойствието и добрите преживявания на нашите клиенти от самото пристигане в САЩ са важни за нас и именно заради това над 90% от офертите, които предлагаме са с осигурено настаняване. За малката част оферти, които нямат квартира, ние работим съвместно с работодателите, за да помогнем на студентите да намерят такава още от България. Мога ли да живея с приятели? Ако сте група приятели и желаете да живеете заедно, ние ще ви насочим към работодатели и локации, които да гарантират обща квартира.

Има ли отстъпка за групови записвания?

При записвания на по-голяма група приятели заедно имаме специална програма за отстъпки. Размера на отстъпките варира от броя на записващите се и от избраните работни оферти. Повече информация можете да получите като ни се обадите или на място в наш офис. С кого трябва да се свържем в САЩ, ако имаме въпроси или проблем? Traveller.bg е агенция за Work and Travel USA, която изпраща собствен представител в САЩ, на когото може да разчитате през цялото лято. Ще имате достъп до негов телефон и е-мейл на място в Америка при необходимост да се свържете с някой на български език.

Искам да се запиша за бригада в САЩ, но не искам да съм сам

Според работата, която сте избрали за лятото си в САЩ ние можем да ви групираме при ваше желание с други студенти, които също заминават сами или ще ви присъединим към група със същия работадател. Не се чувствам уверен в нивото си на английски език Различните работни позиции в програмата Work and Travel изискват различно ниво на говорим английски. При записване в програмата след кратък тест ние определяме подходящите позиции според нивото на кандидатите.

Не се чувствам уверен в нивото си на английски език

Различните работни позиции в програмата Work and Travel изискват различно ниво на говорим английски. При записване в програмата след кратък тест ние определяме подходящите позиции според нивото на кандидатите, както предлагаме опции при нужда от подобряване на нивото.

Translate »